Tuinontwerp: alles begint met een goed idee

Tuinontwerp

Een mooi tuinontwerp, gebaseerd op uw wensen en behoeftes en aangevuld met onze technische kennis en expertise. Samen komen we tot het mooiste plaatje, het juiste onderhoudsplan en de duurzaamste materialen. Op basis van het tuinontwerp worden vervolgens voorbereidingen getroffen om uiteindelijk de tuininrichting te realiseren.

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Zo weet u wat u kunt en mag verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. In de sectie onder deze tekst beschrijven we de 6 stappen die wij doorgaans met onze klanten doorlopen.

Heeft u een vraag of een opmerking?
Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op Offerte aanvragen

Van idee tot realisatie,
in 6 eenvoudige stappen

1

Kennismaking

Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag uw wensen, welke wij vervolgens verwerken in een schetsontwerp op schaal. Dit ontwerp zullen we vervolgens aan u presenteren en toelichten. Indien u besluit om het ontwerp door ons te laten uitvoeren, brengen wij geen kosten voor het maken van dit ontwerp aan u in rekening. Wel zo fijn.

2

Schetsontwerp

Het schetsontwerp wordt, soms in meerdere versies, aan u gepresenteerd. Gedurende deze fase is het mogelijk om verschillende ideeën en scenario’s uit te werken. Wij geven u graag passend advies omtrent de esthetische kant, maar ook de technische kant van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan: beplanting, afwatering en verlichting.

3

Definitief ontwerp

Vanuit een schetsontwerp wordt er vervolgens een definitief ontwerp gevormd. Dit vormt het uitgangspunt voor de voorbereidingen en de uiteindelijke realisatie en inrichting van uw tuin. Weer een stapje dichterbij het eindresultaat dus.

4

Voorbereidingen

Het voorbereidingstraject omvat het uitzoeken van materialen via ons of via onze leveranciers. Het is zinvol om bij het kiezen van de materialen niet overhaast te werk te gaan, immers de materiaalkeuze bepaalt in hoge mate de duurzaamheid van uw tuin, ook in samenhang met kosten en in relatie tot kwaliteit van de materialen. Vervolgens zullen wij de gekozen materialen bestellen en bespreken we de planning.

5

Tuininrichting

Tuininrichting is vaak zeer omvangrijk. Denk hierbij aan het aanleggen van exclusieve sierbestrating, vijvers en waterpartijen, bouwkundige elementen, tuinhuisjes, schuttingen, pergola's, tuinverlichting, waterleiding of riolering en drainage. Wij bespreken met U de beplanting; regelen indien gewenst de noodzakelijke vergunningen en houden U van alle voorkomende tuinzaken op de hoogte. Samen gaan wij voor een schitterend resultaat.

6

Tuinonderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven. Uw tuin heeft van tijd tot tijd wat liefde en aandacht nodig. Voor velen is of wordt het onderhoud van de tuin een hobby. Er zijn ook mensen die een mooie tuin zeer op prijs stellen, doch voor het onderhoud ontbreekt hen de mogelijkheid. Tegen een concurrerende prijs kunnen wij met onze vakkennis en vaardigheid het onderhoud van Uw tuin verzorgen. Dit kan incidenteel, maar ook voor langere termijn op contractbasis. Zo kunt u in alle seizoenen van uw tuin blijven genieten.

Benieuwd naar onze ideeën voor uw tuin?

Neem gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons voorrop. Benieuwd naar de ervaringen? Bekijk hier de recensies van onze klanten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven